Inschrijven – Gezondheidscentrum Bottendaal – Nijmegen
Header afbeelding
de Ruyterstraat 61 6512 GB Nijmegen Tel: 024-3234659

Inschrijven

Inschrijven bij de huisartsenpraktijk uitsluitend met postcode 6512.

Wij zijn beperkt  weer open voor nieuwe inschrijvingen zie hieronder. Vanaf 1 november kunt u ons bellen om een inschrijfformulier te reserveren. 


Inschrijfprocedure

  • U kunt vanaf de 1e van de maand het inschrijfformulier aanvragen door te bellen naar de praktijk. 
  • Indien u het heeft aangevraagd kunt u het inschrijfformulier invullen bij ons in de praktijk. Wij zullen u op dat moment ook vragen om u te legitimeren.
  • Wij zullen uw inschrijving verwerken en gegevens opvragen bij uw vorige huisarts.
  • U bent vanaf dat moment ingeschreven in onze praktijk.

Gezien de grote drukte en toenemende zorgvraag worden er 20 patiënten per maand ingeschreven. De huisartsenpraktijk is qua aantal patiënt in korte tijd flink gegroeid, waardoor wij genoodzaakt zijn deze regel toe te passen om een goede kwaliteit van zorg te waarborgen. Wij hopen op uw begrip.

  • Wij zijn gebonden aan postcodegebied 6512 waardoor wij alleen mensen met deze postcode als nieuwe patiënt aan kunnen nemen. Voor alle overige postcodes willen wij u verzoeken een andere praktijk te benaderen.

Op dit moment is de praktijk van Annerie Beenker open voor patiënten. Zij is in principe uw aanspreekpunt om u te helpen of te begeleiden bij medische klachten. Echter het kan ook voorkomen dat u een afspraak aangeboden krijgt bij een van de andere huisartsen of huisarts in opleiding.