Inschrijven – Huisartsenpraktijk Bottendaal – Nijmegen

Huisartsenpraktijk Bottendaal

Gezondheidscentrum Bottendaal ligt midden in de wijk Bottendaal nabij het centrum van Nijmegen. Patiëntvriendelijkheid is voor ons een groot goed!

Afspraken met patiënten duren 15 minuten en wij proberen laagdrempelig bereikbaar te zijn. Wij horen het graag als er op- of aanmerkingen zijn over onze praktijk.

Wij werken volgens de laatste medisch inhoudelijke richtlijnen, dit is ook de reden dat de doktersassistente zal vragen naar de reden voor het consult.

Er werken 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 4 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ.

De huisartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 10.30 uur, tussen 11.00 uur en 12 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Wij verzoeken u bij voorkeur 's ochtends te bellen voor het maken van afspraken of het opvragen van uitslagen.

Het gezondheidscentrum is rolstoelvriendelijk!

Spoedgevallen

Voor spoedsituaties en overleg met andere disciplines zijn wij van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar.

Inschrijven

Inschrijven bij de huisartsenpraktijk uitsluitend met postcode 6512.

  • Wij schrijven per maand 25 nieuwe patiënten in.
  • Vanaf 1 november 2021 is het weer mogelijk om u in te schrijven. De inschrijvingen voor oktober 2021 zijn reeds vergeven.

Inschrijfprocedure

  • U kunt vanaf de 1e van de maand het inschrijfformulier aanvragen door een mail te sturen naar: algemeen@gcbottendaal.nl, Graag uw postcode vermelden waar u woont. 
  • U kunt het inschrijfformulier invullen en terug mailen of thuis invullen en in de brievenbus doen
  • Wij zullen uw inschrijving verwerken en gegevens opvragen bij uw vorige huisarts
  • U bent vanaf dat moment ingeschreven in onze praktijk
  • Bij de eerste afspraak zullen wij u vragen om u te legitimeren.

Gezien de grote drukte en toenemende zorgvraag worden er 25 patienten per maand ingeschreven. De huisartsenpraktijk is qua patiëntenaantal in korte tijd flink gegroeid, waardoor wij genoodzaakt zijn deze regel toe te passen om een goede kwaliteit van zorg te waarborgen. Wij hopen op uw begrip.

  • Wij zijn gebonden aan postcodegebied 6512 waardoor wij alleen mensen met deze postcode als nieuwe patiënt aan kunnen nemen. Voor alle overige postcodes willen wij u verzoeken een andere praktijk te benaderen.

Op dit moment is de praktijk van Annoek van der Gouw open voor patiënten. Zij is in principe uw aanspreekpunt om u te helpen of te begeleiden bij medische klachten. Echter het kan ook voorkomen dat u een afspraak aangeboden krijgt bij een van de andere huisartsen of huisarts in opleiding.

BELANGRIJK: Wilt u uw verzekeringsbewijs en een ID/Paspoort/Rijbewijs meenemen naar de eerste fysieke afspraak?