Inschrijven – Gezondheidscentrum Bottendaal – Nijmegen
Gezondheids centrum Bottendaal

Huisartsenzorg midden in de wijk Bottendaal. Laagdrempelig en patiëntvriendelijk. 15 minuten per consult.  Zorg volgens de laatste medische richtlijnen. Goede samenwerking met andere zorgverleners.

Gezondheidscentrum Bottendaal de Ruyterstraat 61 6512 GB Nijmegen

Inschrijven

Inschrijven bij de huisartsenpraktijk uitsluitend met postcode 6512.

Wij zijn beperkt  weer open voor nieuwe inschrijvingen zie hieronder. Vanaf 1 juni kunt u ons bellen om een inschrijfformulier te reserveren. 


Inschrijfprocedure

  • U kunt vanaf de 1e van de maand het inschrijfformulier aanvragen door te bellen naar de praktijk. 
  • Indien u het heeft aangevraagd kunt u het inschrijfformulier invullen bij ons in de praktijk. Wij zullen u op dat moment ook vragen om u te legitimeren.
  • Wij zullen uw inschrijving verwerken en gegevens opvragen bij uw vorige huisarts.
  • U bent vanaf dat moment ingeschreven in onze praktijk.

Gezien de grote drukte en toenemende zorgvraag worden er 30 patiënten per maand ingeschreven. De huisartsenpraktijk is qua aantal patiënt in korte tijd flink gegroeid, waardoor wij genoodzaakt zijn deze regel toe te passen om een goede kwaliteit van zorg te waarborgen. Wij hopen op uw begrip.

  • Wij zijn gebonden aan postcodegebied 6512 waardoor wij alleen mensen met deze postcode als nieuwe patiënt aan kunnen nemen. Voor alle overige postcodes willen wij u verzoeken een andere praktijk te benaderen.

Op dit moment is de praktijk van Annerie Beenker open voor patiënten. Zij is in principe uw aanspreekpunt om u te helpen of te begeleiden bij medische klachten. Echter het kan ook voorkomen dat u een afspraak aangeboden krijgt bij een van de andere huisartsen of huisarts in opleiding. LET OP: Annerie Beenker gaat met zwangerschapsverlof van 7 juni 2024 tot 4 november 2024. Tijdens haar verlof worden de spreekuren overgenomen door waarnemend huisarts Mayke Lomme. Zij zal de spreekuurdagen van Annerie overnemen (maandag, woensdag en donderdag).