Samenwerking – Huisartsenpraktijk Bottendaal – Nijmegen

Huisartsenpraktijk Bottendaal

Gezondheidscentrum Bottendaal ligt midden in de wijk Bottendaal nabij het centrum van Nijmegen. Patiëntvriendelijkheid is voor ons een groot goed!

Afspraken met patiënten duren 15 minuten en wij proberen laagdrempelig bereikbaar te zijn. Wij horen het graag als er op- of aanmerkingen zijn over onze praktijk.

Wij werken volgens de laatste medisch inhoudelijke richtlijnen, dit is ook de reden dat de doktersassistente zal vragen naar de reden voor het consult.

Er werken 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 4 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ.

De huisartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 10.30 uur, tussen 11.00 uur en 12 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Wij verzoeken u bij voorkeur 's ochtends te bellen voor het maken van afspraken of het opvragen van uitslagen.

Het gezondheidscentrum is rolstoelvriendelijk!

Spoedgevallen

Voor spoedsituaties en overleg met andere disciplines zijn wij van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar.

Samenwerking

Partners van GC Bottendaal:

Carla Oude Lenferink werkt als eerstelijns-psycholoog/ GZ psycholoog. Haar praktijk staat open voor iedereen.

Psychologen Praktijk Bottendaal is per 1-2-2021 gevestigd aan de Oranjesingel 60 te Nijmegen.

Vragen waarmee men bij haar komt kunnen zowel betrekking hebben op de persoon (oa depressie, trauma-verwerking, rouw, zingeving), de prive-situatie (relationeel, eenzaamheid) als op het werk (overspannenheid, arbeidsconflicten). Naast individuele therapie geeft ze ook relatie-therapie.

T. mobiel:  06-82003220
Mailadres: info@psychologenpraktijkbottendaal.nl
Website:   www.psychologenpraktijkbottendaal.nl

 Profit


ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op gebied van voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching. Gezonder leven begint bij Profitt!

Iris is op woensdagmiddag/avond werkzaam bij Gezondheidscentrum Bottendaal.

Voor informatie over werkwijze, aanbod, vergoedingen, contact,etc kunt u kijken op de website: http://www.profitt.nl

Voor het maken van een afspraak bel of email:
E-mail: info@profitt.nl
Telefoon: 024-2042200

Seksuoloog

Drs. Monique Peters is aanwezig op woensdagmiddag/avond.

Meer informatie vindt u op de website www.pvst.nl. Afspraken kunt u maken via het telefoonnummer 06-83579187.

Apotheken

Met vrijwel alle apotheken in Nijmegen kan elektronisch gecommuniceerd worden als u daar toestemming voor heeft gegeven.  Receptaanvragen worden dan vanuit de computer naar de apotheek verzonden.  Andersom kan alle medicatie op recept die door de apotheek wordt afgeleverd  in het gezondheidscentrum in de computer  staan. Ook bijvoorbeeld de medicijnen van de specialist. Daardoor kan ook de huisarts beoordelen of nieuwe medicijnen samengaan met de medicatie die u al heeft.

Wilt u dit niet dan moet u zelf zorgen dat bij een bezoek aan de huisartsenpost of ziekenhuis andere artsen op de hoogte worden gesteld van uw medicatie gebruik.

Gegevens over homeopathische middelen en medicatie die u zelf koopt in de apotheek worden niet doorgezonden naar de huisarts. Als u bij de huisarts komt voor klachten is het daarom belangrijk te vertellen welke medicatie u zelf gekocht heeft.
Als u bezwaar heeft tegen deze uitwisseling van gegevens dan kunt u dat kenbaar maken bij de apotheker.