Herhaalrecepten algemeen – Huisartsenpraktijk Bottendaal – Nijmegen

Huisartsenpraktijk Bottendaal

Gezondheidscentrum Bottendaal ligt midden in de wijk Bottendaal nabij het centrum van Nijmegen. Patiëntvriendelijkheid is voor ons een groot goed!

Afspraken met patiënten duren 15 minuten en wij proberen laagdrempelig bereikbaar te zijn. Wij horen het graag als er op- of aanmerkingen zijn over onze praktijk.

Wij werken volgens de laatste medisch inhoudelijke richtlijnen, dit is ook de reden dat de doktersassistente zal vragen naar de reden voor het consult.

Er werken 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 4 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ.

De huisartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 10.30 uur, tussen 11.00 uur en 12 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Wij verzoeken u bij voorkeur 's ochtends te bellen voor het maken van afspraken of het opvragen van uitslagen.

Het gezondheidscentrum is rolstoelvriendelijk!

Spoedgevallen

Voor spoedsituaties en overleg met andere disciplines zijn wij van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar.

Herhaalrecepten algemeen

Herhaalrecepten kunt u tussen 8.30 en 12.00 uur aanvragen bij de doktersassistentes, de medicatie ligt de 2 werkdagen later na 16.00 uur voor u klaar.

Als u na 12.00 uur belt zijn de medicijnen na 3 werkdagen op te halen bij de apotheek. Ook digitale herhaalrecepten moeten voor 12.00 uur bij ons binnen zijn.

Als u niets van ons hoort mag u er vanuit gaan dat de medicijnen klaar liggen bij de apotheek.


Digitaal aanvragen van herhaalrecepten kan op 2 verschillende manieren:

Optie 1: Via het online Patiëntenportaal klik op Receptenservice.

Deze manier heeft de voorkeur aangezien u op een eenvoudige en veilige manier uw herhaalmedicatie vanuit uw persoonlijke medicatielijst kan aanvragen.

Optie 2: Herhaalreceptenformulier ook online. Klik hier voor het herhaalreceptenformulier.

Als u problemen ondervindt bij het aanvragen van herhaalrecepten zou u dan willen mailen naar algemeen@gezondheidscentrum-bottendaal.nl

Graag doorgeven:

  1. welke optie u gebruikt hebt.
  2. op welk moment het fout ging en welke melding u daarbij kreeg.