Wegblijftarief / No-show – Gezondheidscentrum Bottendaal – Nijmegen
Gezondheids centrum Bottendaal

Huisartsenzorg midden in de wijk Bottendaal. Laagdrempelig en patiëntvriendelijk. 15 minuten per consult.  Zorg volgens de laatste medische richtlijnen. Goede samenwerking met andere zorgverleners.

Gezondheidscentrum Bottendaal de Ruyterstraat 61 6512 GB Nijmegen

Wegblijftarief / No-show

Het gebeurt tegenwoordig helaas steeds vaker dat patiënten niet op tijd op een afspraak verschijnen of helemaal niet komen. Gezien de drukte in onze praktijk ervaren wij dit als vervelend, omdat wij dan iemand anders hadden kunnen helpen op dit tijdstip. Om kwaliteit van zorg te kunnen bieden is het belangrijk om afspraken bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen of te verzetten.

Wij hanteren daarom een wegblijftarief als vergoeding voor het niet nakomen van een afspraak bij de huisarts, assistente en praktijkondersteuner.

Tarieven zijn afhankelijk van de gereserveerde tijd: €10,- voor een enkel consult, € 20,- voor een dubbel consult en €30,- voor een consult bij de praktijkondersteuner.

Hiervoor sturen wij u een rekening. Deze kunt u niet bij uw zorgverzekeraar indienen.

Mocht u niet kunnen komen, dan graag bericht uiterlijk 24 uur voor de geplande geplande afspraak (uitzonderingen daargelaten). Afmelden kan minimaal 24 uur voor de afspraak telefonisch (024 323 4659) of per mail (algemeen@gcbottendaal.nl).

Wij hopen op uw begrip!