Susan van Boxtel is gestopt als huisarts Annerie Beenker neemt werkzaamheden over – Gezondheidscentrum Bottendaal – Nijmegen
Gezondheids centrum Bottendaal

Huisartsenzorg midden in de wijk Bottendaal. Laagdrempelig en patiëntvriendelijk. 15 minuten per consult.  Zorg volgens de laatste medische richtlijnen. Goede samenwerking met andere zorgverleners.

Gezondheidscentrum Bottendaal de Ruyterstraat 61 6512 GB Nijmegen

Terug naar overzicht

Susan van Boxtel is gestopt als huisarts Annerie Beenker neemt werkzaamheden over

Ondanks de fijne tijd in de afgelopen jaren met patiënten en collega’s, heb ik de keuze gemaakt om afscheid te nemen van het huisartsen vak. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ik het werkplezier ben verloren door de toenemende taken in de eerste lijn en de werkdruk. Dit zorgt voor een verstoring in mijn werk-privébalans. Het heeft moeite gekost om de keuze te maken, juist omdat ik de continuïteit erg belangrijk en waardevol vind in de huisartsenzorg. Ik vind het daarom jammer afscheid te nemen en ik ga jullie missen.

De komende tijd ga ik besteden aan mijn gezin en gebruiken om na te denken over een toekomstige carrière.

Wie weet tot ziens.

-Susan van Boxtel-Wilms

We zijn verheugd een ervaren, fijne en deskundige opvolger te hebben gevonden voor Susan van Boxtel: Annerie Beenker. Patiënten die Annoek van der Gouw en later Susan van Boxtel als huisarts hadden, zullen voortaan Annerie Beenker als huisarts hebben. Zij maakt graag kennis met u.

 

Publicatiedatum: 10-08-2023