SOH (Spreekuur Ondersteuner Huisartsenzorg) – Huisartsenpraktijk Bottendaal – Nijmegen

Huisartsenpraktijk Bottendaal

Gezondheidscentrum Bottendaal ligt midden in de wijk Bottendaal nabij het centrum van Nijmegen. Patiëntvriendelijkheid is voor ons een groot goed!

Afspraken met patiënten duren 15 minuten en wij proberen laagdrempelig bereikbaar te zijn. Wij horen het graag als er op- of aanmerkingen zijn over onze praktijk.

Wij werken volgens de laatste medisch inhoudelijke richtlijnen, dit is ook de reden dat de doktersassistente zal vragen naar de reden voor het consult.

Er werken 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 4 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ.

De huisartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 10.30 uur, tussen 11.00 uur en 12 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Wij verzoeken u bij voorkeur 's ochtends te bellen voor het maken van afspraken of het opvragen van uitslagen.

Het gezondheidscentrum is rolstoelvriendelijk!

Spoedgevallen

Voor spoedsituaties en overleg met andere disciplines zijn wij van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar.

« Terug naar het overzicht

SOH (Spreekuur Ondersteuner Huisartsenzorg)

In onze praktijk heeft Gwenn een aanvullende opleiding op HBO-niveau gedaan. Naast haar werk als doktersassistente ondersteunt zij de huisarts tijdens het spreekuur, door het beoordelen van semi-spoedeisende patienten.

De SOH kan klein letsel en veel voorkomende klachten zelfstandig afhandelen of doorverwijzen indien nodig.

Gwenn heeft het theorie gedeelte behaald. Nu mag zij ervaring op gaan doen in de praktijk. Dit alles gebeurd onder supervisie van de huisarts Mijke Pelkman.

Zie kopje medewerkers-assistentes voor meer informatie

Publicatiedatum: 28-07-2021