Informatie coronavaccinatie mensen met medische indicatie tussen 18-60 jaar – Huisartsenpraktijk Bottendaal – Nijmegen

Huisartsenpraktijk Bottendaal

Gezondheidscentrum Bottendaal ligt midden in de wijk Bottendaal nabij het centrum van Nijmegen. Patiëntvriendelijkheid is voor ons een groot goed!

Afspraken met patiënten duren 15 minuten en wij proberen laagdrempelig bereikbaar te zijn. Wij horen het graag als er op- of aanmerkingen zijn over onze praktijk.

Wij werken volgens de laatste medisch inhoudelijke richtlijnen, dit is ook de reden dat de doktersassistente zal vragen naar de reden voor het consult.

Er werken 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 4 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ.

De huisartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 10.30 uur, tussen 11.00 uur en 12 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Wij verzoeken u bij voorkeur 's ochtends te bellen voor het maken van afspraken of het opvragen van uitslagen.

Het gezondheidscentrum is rolstoelvriendelijk!

Spoedgevallen

Voor spoedsituaties en overleg met andere disciplines zijn wij van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar.

« Terug naar het overzicht

Informatie coronavaccinatie mensen met medische indicatie tussen 18-60 jaar

Mensen met een medische indicatie geboren in 1961 tot en met 2003 worden met voorrang door de GGD gevaccineerd. Zij ontvangen tussen 4 en 20 mei de uitnodiging via de GGD om een afspraak te maken voor de coronavaccinatie.

Wij kunnen het versturen van de uitnodigingen voor deze groep helaas niet bespoedigen, omdat dit via een externe partij loopt.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Publicatiedatum: 28-07-2021