Aanbevolen zelftests – Huisartsenpraktijk Bottendaal – Nijmegen

Huisartsenpraktijk Bottendaal

Gezondheidscentrum Bottendaal ligt midden in de wijk Bottendaal nabij het centrum van Nijmegen. Patiëntvriendelijkheid is voor ons een groot goed!

Afspraken met patiënten duren 15 minuten en wij proberen laagdrempelig bereikbaar te zijn. Wij horen het graag als er op- of aanmerkingen zijn over onze praktijk.

Wij werken volgens de laatste medisch inhoudelijke richtlijnen, dit is ook de reden dat de doktersassistente zal vragen naar de reden voor het consult.

Er werken 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 4 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ.

De huisartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 10.30 uur, tussen 11.00 uur en 12 uur en van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Wij verzoeken u bij voorkeur 's ochtends te bellen voor het maken van afspraken of het opvragen van uitslagen.

Het gezondheidscentrum is rolstoelvriendelijk!

Spoedgevallen

Voor spoedsituaties en overleg met andere disciplines zijn wij van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar.

Aanbevolen zelftests

Hebt u iets gehoord of gelezen over COPD en wilt u weten of u dit mogelijk ook hebt? Of wilt u weten of u een een verhoogde kans hebt op hart- of vaatziekten? Hieronder vindt u 2 testen:

www.testuwrisico.nl over hart en vaatziekten en www.longfonds.nl over uw kans op COPD.

Als u na aanleiding hiervan vragen hebt, veranderingen in uw leefstijl wilt doorvoeren of uw bloeddruk wilt laten meten dan kunt u via de assistentes een afspraak maken met de praktijkondersteuner Karin Corjanus.

Als u ouder bent dan 40 jaar, meer dan 10 jaar gerookt heeft en regelmatig hoest dan kunt u een afspraak maken bij de praktijkondersteuner voor een longfunctietest.

Alcohol gebruik

Op www.alcoholdebaas.nl vindt u informatie over het gebruik en de gevolgen van alcohol, tips mocht u willen minderen en kunt u zich ook aanmelden voor online hulp of een forum.